Τον γκολ του Παπ δεν ήταν αρκετό! Τέλος στα όνειρα για Europa από Ατρόμητο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Δημήτρης Παπαδόπουλος σκόραρε, έστω και από την άσπρη βούλα, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει προβάδισμα πρόκριση στον Ατρόμητο στα πλέι οφ του Europa League, με την Αλκμάρ. Αντίθετα, η ολλανδική ομάδα κρατάει και με τα δύο της χέρια πλέον την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, είχε την κατοχή της μπάλας και της ευκαιρίες, δεν έκανε όμως το γκολ. Σπατάλησε έτσι την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και ξεκινώντας νωθρά στο δεύτερο, δέχτηκε δύο τέρματα που τον έβαλαν με την πλάτη στον τοίχο, από τον Γκούντμουνσον στο 54′ και τον Γιόχανσον στο 74′.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με εύστροχη εκτέλεση πέναλτη μείωσε σε 1-2 δυο λεπτά αργότερα, αναπτέρωσε τις ελπίδες των Περιστεριωτών, ο Γιώργος Παράσχος και ο θρακιώτης βοηθός του Πάνος Γκουτσίδης αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα, ωστόσο το τέρμα του Γκούντμουνσον στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια αντεπίθεση ενώ όλος ο Ατόμητος είχε βγει μπροστά για να ισοφαρίσει, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

Πλέον ο Ατρόμητος πάει για ένα θαύμα στην Ολλανδία, καθώς για να προκριθεί θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον τρία τέρματα στην Αλκμάαρ, κάθε άλλο παρά εύκολος στόχος…