Μπορούσε και τη νίκη! Θετική πρεμιέρα από Πανθρακικό…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Με διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι παρατάχθηκε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ο Πανθρακικός αλλά άφησε υποσχέσεις, σε αντίθεση με τη νωθρή εικόνα που είχε παρουσιάσει στα φιλικά που είχε δώσει.

Το πρώτο δείγμα στην Βοιωτία κόντρα στον φιλόδοξο Λεβαδειακό ήταν θετικό. Και με λίγη τύχη οι Θρακιώτες θα μπορούσαν να είχαν φύγει και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το τελικό 2-2 αφήνει, είναι αλήθεια μια γλυκόπικρη γεύση, αφού λίγα λεπτά πριν το τέλος κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους.

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του με ένα σύστημα 4-2-3-1 με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μακρυδημήτρη και Σαρακατσάνο, ο οποίος στο 17ο λεπτό έγινε αλλαγή καθώς τραυματίστηκε, αριστερά ο Παπαγεωργίου, δεξιά ο Ντιόγκο, αμυντικά χαφ οι Ρομέου και Λαδάκης, δεξιά στην επίθεση ο Μμπόου και αριστερά ο Μπαϊκαρά, κορυφή ο Ιγκόρ ενώ πίσω του, σε ρόλο δεκαριού, ο Κάσες.

Το ξεκίνημα του αγώνα το παιχνίδι ήταν μέτριο με τη Λειβαδιά να έχει τα ηνία στο παιχνίδι και την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Μετά το 30′ ο Πανθρακικός ανέβηκε, πίεσε και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Λαδάκης έκανε ένα δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε νέο σουτ από τον Μπαϊκαρά αυτή τη φορά.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά το δεύτεο ημίχρονο ήταν … “όλα τα λεφτά”. Μπήκαν τέσσερα γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες, υπήρξε αποβολή, ένταση για καθυστερήσεις και ανατροπή της ανατροπής.

Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα με τον Γεωργίου, ο οποίος σούταρε από κοντά μετά από σουτ του Ροτζέριο και απόκρουση του Κουτσόπουλου,αλλά η χαρά του δεν κράτησε για πολύ. Ο Πανθρακικός πέτυχε την ολική ανατροπή και με δυο γρήγορα τέρματα γύρισε το παιχνίδι. Αρχικά ο Ιγκόρ νίκησε τον Πζιρόφσκι με πλασέ, μετά από καταπληκτική μπαλιά του Εμπό, ενώ ο Ιγκόρ έκανε το 2-1 για τους “κροκόδειλους” με κοντική προβολή.

Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε “φωτιά”. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το ρυθμό, οι παίκτες του Πανθρακικού έβγαιναν έξυπνα στην αντεπίθεση, αλλά η αποβολή του Ντιόγκο στο 73’ τους έφερε σε δύσκολη θέση καθώς ο Λεβαδειακός αύξησε στο μέγιστο την πίεσή του και η «χρυσή» αλλαγή του Τάκη Λεμονή, Βαγγέλης Μάντζιος, με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 81’ έκανε το 2-2, που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Πζιρόφσκι, Ιωαννίδης, Γεωργίου, Μανόλο, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Κάντζι, Ροτζέριο (Μάντζιος 59′), Ορτέγκα, Βασιλείου

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος (Μαξίμ 17′), Μαρκυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Έμποου, Ρομέου (Τζάνης 57′), Κάσες, Μπαϊκαρά, Ιγκόρ

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΝΤΕΝΙΖ ΜΠΑΪΚΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ