Νέο διοικητικό σχήμα για την Ροδόπη ’87

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η τακτική γενική συνέλευση του γυναικείου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε και στις 24 Ιουλίου προέκυψε το νέο διοικητικό σχήμα, που έχει στην πλειοψηφία του γυναίκες.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: Αν. Περιβολοπούλου – Πρόεδρος, Χρ. Μπλέτσα – Αντιπρόεδρος, Απ. Ταρνανάς – Ταμίας, Κων. Μαυρομάτης – Γεν. Γραμματέας, Αν. Κακουλίδου – Γεν. Αρχηγός, Ειρ. Τζεβελέκη Υπεύθυνη γηπέδου – υλικού, Μαρ. Μουρατίδου – Υπεύθυνη ακαδημιών – Δημ. σχέσεις, Γιώργος Μαυρίδης – Γρ. Τύπου, Νίκ. Τσαλικίδης του Δημ. – Δημ. σχέσεις.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας και διοργάνωση εκδηλώσεων για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, τη συμμετοχή σε τουρνουά αλλά και σε φιλικά παιχνίδια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της Ροδόπης ’87, τα κορίτσια θα ξεκινήσουν προετοιμασία αρχές Σεπτέμβρη, ενώ θα ενισχυθούν με 1-2 μεταγραφές και από 3-4 νέες παίκτριες που θα εκδοθούν τα δελτία τους. Η ακαδημία της Ροδόπης θα ξεκινήσει αρχές Σεπτέμβρη υπό τις οδηγίες των προπονητριών της, ενώ θα συμμετέχει πειραματικά και πρωτοποριακά στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.