Ενας Θρακιώτης νέος τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ Ηρακλής

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ενας Θρακιώτης ανέλαβε νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο λόγος για τον Ξανθιώτη Κώστα Τσαλίκη, ο οποίος παρουσιάστηκε από το πρόεδρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης Θόδωρο Παπαδόπουλο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

“Ο Κώστας Τσαλίκης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πλούσια εμπειρία, με κέρδισε αρκετά, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, έχει δώσει διαπιστευτήρια. Θα βοηθήσει σε πόστο που είχαμε έλλειψη. Σε συνεργασία με τον Σίνισα Γκόγκιτς και σε βάση 24ωρη θα χτίσουμε μια νέα ομάδα”, είπε για τον θρακιώτη νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας ο πρόεδρος του Ηρακλή.

Ο Τσαλίκης τα τελευταία έξι χρόνια ήταν γενικός αρχηγός στην Καβάλα. Ηταν ο άνθρωπους που εμψύχωνε τους παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ έμεινε κοντά στην μακεδονική ομάδα σε όλη την περιπέτεια του υποβιβασμού της από τα μεγάλα σαλόνια στην Δ’ Εθνική. Μετά την μετακίνησή του απο την Καβάλα στην συμπρωτεύουσα, οι εξελίξεις στην ιστορική ομάδα του ΑΟΚ αναμένονται ραγδαίες…