Γενναία πρόταση στον Παπαδόπουλο για να μείνει Κομοτηνή!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Κατατέθηκε γενναία πρόταση με αύξηση αποδοχών στον Δημήτρη Παπαδόπουλο από την διοίκηση του Πανθρακικού και άπαντες στην ομάδα περιμένουν την απάντησή του, ευελπιστώντας ότι θα πει το “ναι” και θα μείνει για έναν ακόμα χρόνο στον Κομοτηνή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πανθρακικός έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και μάλιστα με αποδοχές αυξημένες κατά 50% σε σχέση με φέτος, όμως το γεγονός ότι ο «Παπ» έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις έχει περιπλέξει την κατάσταση.

Αθηναϊκά δημοσιεύματα επιμένουν πως ο 32χρονος επιθετικός αποτελεί τον «διακαή πόθο» του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, ενώ τον παίκτη φέρεται να έχει προσεγγίσει και ο (ευρωπαίος) Αστέρας Τρίπολης.

Όπως και να έχει, τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί το μέλλον του έμπειρου φορ. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Πανθρακικού στη συγκεκριμένη υπόθεση, αρκετοί εκτιμούν ότι ίσως τελικά να μην κουνήσει μαντήλι.

Αντίθετα πάντως με την υπόθεση Παπαδόπουλου, πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κομοτηνής παρουσιάζεται ο Κάστσελαν και είναι κοντά στην ανανέωση.