Photos: Η απονομή του τίτλου στον Ορέστη Ορεστιάδας

Αποστολή στην Ορεστιάδα: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου στον Ορέστη Ορεστιάδας, που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό του στη νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη θα είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης), τον οποίο θα υποδεχθεί στην Ορεστιάδα στις 12 Μαϊου.

Οι Εβρίτες θέλουν να κατακτήσουν το μοναδικό εισιτήριο της ανόδου από τον όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης ο Ορφέας Ξάνθης (πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης) και Νέστος Χρυσούπολης (πρωταθλητής ΕΠΣ Καβάλας), και δεν κρύβουν αυτή τους τη φιλοδοξία.

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη επικράτησε με 2-0 του Σβίλενγκραντ, ομάδα τρίτης κατηγορίας του βουλγαρικού πρωταθλήματος, που επισκέφτηκε για δεύτερη φορά φέτος τη χώρα μας, μετά το φιλικό με τη Μπότεφ Πλόντβιβ στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης.

Ο προπονητής του Ορέστη είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα εν όψει των μπαράζ ανόδου και να διατηρήσει την ομάδα του σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τους έξι καθοριστικούς αγώνες, που θα κρίνουν την άνοδο του ιστορικού συλλόγου στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ…