Όσα έγιναν στην γενική συνέλευση των XanthiFans

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η πραγματοποίηση εκδρομής από τους Xanthifans στην Λάρισα για το μπαράζ της 9ης Μαΐου με τον Παναθηναϊκό αποφασίστηκε στην γενική Συνέλευση του συνδέσμου των οπαδών της Ξάνθης, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Για την ακρίβεια, η οργάνωση ταξιδιού είχε προαποφασιστεί και απλά επικυρώθηκε, αφού πριν ακόμα την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και λίγο μετά την επίσημη γνωστοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής του μπαράζ, ανέβηκε στο site των Xanthifans η ακόλουθη ανακοίνωση: “Την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 20.00 θα διεξαχθεί το μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Παναθηναϊκού στο ΑΕL FC ARENA μετά από ανακοίνωση της Super League. O σύνδεσμος XanthiFans διοργανώνει εκδρομή στην Λάρισα. Πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου”.

Παράλληλα, στην γενική συνέλευση συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν την λειτουργία του συλλόγου. Όπως αναφέρει η mikrikerkida, από όπου και η φωτογραφία, λίγο πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης το μέλος του Συλλόγου Δέσποινα Οζγούρογλου έκανε δώρο στο σύνδεσμο μία μπάλα της περιόδου 2001 – 2002 με τις υπογραφές όλων των παικτών εκείνης της χρονιάς.