Οι σημερινές «μάχες» των τρίων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τρία μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα στους άντρες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς ο τελευταίος αγώνας για την Ασπίδα δόθηκε την Κυριακή των Βαΐων, με την ομάδα της Ξάνθης να γνωρίζει την ήττα με 75-60 από τη Γέφυρα.

Πλέον στην Ασπίδα στρέφονται στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θέλοντας να ολοκληρώσουν τους αγώνες με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Μοναδικό πρόβλημα στην ομάδα της Ξάνθης αυτό του αρχηγού της Γιάννη Στεφανίδη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και ένα μήνα στο γόνατο. Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους Πετς, Ντεμάι, Ασημάκη, Παπαδάκη, Koυτσογιάννη, Τσιώγκα, Γρούδο, Τσιαβέ, Μανδαλάκη, Μασμανίδη, Καραμπίνη και Πατσή.

Τζάμπολ μετά από τρεις εβδομάδες και στη Γ’ Εθνική, με την ΑΕ Κομοτηνής να υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Αγία Βαρβάρα. Μπορεί το παιχνίδι να είναι θεωρητικά εύκολο, όμως ο προπονητής της ΑΕΚ Σωτήρης Κοκκινόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί από το πρώτο λεπτό, ενώ ζητούμενο είναι οι παίκτες να βρουν γρήγορα ρυθμό μετά τη μεγάλη αυτή διακοπή, ενόψει της δύσκολης τριάδας αγώνων που ακολουθεί.

Τέλος ο ΓΑΣ Κομοτηνή αντιμετωπίζει στα Διαβατά τον Ιωνικό Ιωνίας, θέλοντας τη νίκη για να αγκαλιάσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς σημαντικά προβλήματα, με τους παίκτες του ΓΑΣ να δηλώνουν έτοιμοι για ακόμα ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ