Ο βοηθός του Σκίμπε Κώτσας Τσάνας στα Πηγάδια για το τουρνουά του ΟΠΑΠ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον ΟΠΑΠ το φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών, στο γήπεδο των Πηγαδίων της Ξάνθης με τη συμμετοχή πολλών ακαδημιών της Θράκης, αλλά και της Ανατολικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ παρών έδωσαν και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου από την περιοχή και όχι μόνο.

Ανάμεσά τους το παρών στο γήπεδο των Πηγαδίων έδωσε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας για πολλά χρόνια και βοηθός του Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας Κώστας Τσάνας.

Ο Τσάνας βρέθηκε εκεί να καλεσμένος του ΟΠΑΠ ώστε να δει την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της περιοχής (Ορέστης Ορεστιάδας, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΠΟ Ξάνθης, Άρη Πετεινού και ΑΟ Βιστωνίδας) που παραβρέθηκαν στο τουρνουά και να βραβεύσει τα παιδιά για την συμμετοχή τους σε αυτό.

Μάλιστα μίλησε λίγο και με τον Γιάννη Καρτάλη για την Εθνική Ελλάδας μετα την επιτυχία και την ισοπαλία που πήρε στο Βέλγιο αλλα και για τον αγώνα με την Βοσνία.

Όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Βελγιο μένουμε με την πικρία αν και όταν πήγαμε και με την ισοπαλία θα είμασταν ευχαριστημένοι. Ωστόσο και εμέις στην τελευταία φάση του αγώνα πήραμε ισοπαλία με τη Βοσνία. Είναι νωρίς να μιλάμε για τον αγωνα στην Βοσνία, αλλά ακόμα και αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα εκεί έχουμε παιχνίδια με Εσθονία, Βέλγιο, Κύπρος και το Γιβραλτάρ που πρέπει να κερδίσουμε. Πάντως είμαι αισιόδοξος γιατί ξαναγινόμαστε ομάδα πράγμα που το πιστεύουν και οι παίκτες.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ