Volley League: Νίκησαν στο ται μπρεικ οι Εβρίτες του ΠΑΟΚ αυτούς του Παναθηναϊκού

 

Μετα από ενα συναρπαστικό παιχνίδι 2 και βάλε ωρών (135′) που κρίθηκε στο ται μπρεικ αν και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 σετ τα … χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League.

Έτσι ο ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε χωρίς τον Σέρβο διαγώνίο του Σάσα Στάροβιτς που είναι τραυματίας και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει και πάλι στο PAOK Sports Arena τη Μ.Πέμπτη, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις 3 νίκες.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα που είχε τον βασικό Ανδρεάδη να πετυχαίνει 7 πόντους με 7/11 επιθέσεις και τα λίμπερο από τον Έβρο Γκαρά 62% υποδοχή και Κωνσταντινίδη που αγων΄λιστηκε και αυτός για κάποιο διάστημα, ενω από τον Παναθηναικό ο πρωην του Εθνικού Γκονζάλες είχε 28 πόντους, ενω καλος ήταν ο Δαρίδης Δαρίδης με 61% υποδοχή, ενω λίγο αγωνίστηκαν οι Δημητριάδης και Μπέλος. Τα σετ του αγώνα ήταν 25-22, 29-27, 18-25, 17-25, 15-13.

Στο αλλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο με 3-0 του Παμβοχαικού του Κώστα Δεληκώστα που μάλιστα δήλωσε πως με τέτοια απόδοση ο Ολυμπιακός δεν χάνει και μέχρι αύριο να παίζαμε. Καλος για άλλο ένα παιχνίδι ο Άθως με 9 πόντους ενω αγωνίστηκε για την ομαδα του Παμβοχαικού ο Εβρίτης Σκαρλατίδης.