Εξαφανίστηκαν στο «άψε σβήσε» τα συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού στο «Φώτης Κοσμάς» (+photos)

 

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκάλεσαν με τα σπρέι κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έσπευσαν να γράψουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας πάνω στους τοίχους του «Φώτης Κοσμάς».

Το θέμα ανέδειξε η ιστοσελίδα alexpoli, που σε ανάρτησή της έκανε λόγο για βανδαλισμούς, επισημαίνοντας ότι πριν από αρκετούς μήνες, η δημοτική αρχή είχε προβεί σε μία ολοκληρωμένη παρέμβαση ελαιοχρωματισμού της μπροστινής όψης και της εισόδου του γηπέδου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι λίγες ώρες μετά την δημοσίευσε των φωτογραφιών από την αλεξανδρουπολίτικη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, υπάλληλος του Δήμου βρέθηκε άμεσα στο σημείο και εξαφάνισε τα συνθήματα που είχαν γραφτεί.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η σπουδή είχε να κάνει με το γεγονός ότι τα συνθήματα αφορούσαν τον Παναθηναϊκό (ο νέος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γ. Βαταμίδης είναι βαμμένος «γαύρος»), πάντως τα εύσημα από το alexpoli αποσπά ο νέος αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκουράβας, καθώς επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά  και μόλις ενημερώθηκε τακτοποίησε το ζήτημα και τα συνθήματα… εξαφανίστηκαν.

Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται με το σβήσιμο των συνθημάτων καθώς ότι και να κάνει ο Δήμος και όσο άμεσα κι αν παρεμβαίνει… είναι θέμα παιδείας ο σεβασμός στους δημόσιος χώρους, όπως στα γήπεδα, κάτι που  μάλλον στις μέρες μας είναι είδος πολυτελείας.