Γ’ Εθνική: Τελος η σεζόν για τον Λάζαρο Μαυρόπουλο που τραυματίστηκε στην φάση του γκολ της Καλαμαριάς

 

Δυο μήνες εκτός θα μείνει ο Λάζαρος Μαυρόπουλος, που τραυματίστηκε στο ματς του Ορφέα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μάλιστα στον συγκεκριμένο τραυματισμό είχαμε την μη τήρηση του fair play από την πλευρά των φιλοξενούμενων που πέτυχαν έτσι το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

Ήταν το 71ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο χώρο του κέντρου ο Λάζαρος Μαυρόπουλος δεν πάτησε καλά το πόδι του και έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος. Από την ώρα που ο μέσος του Ορφέα Ξάνθης έπεσε στο έδαφος και φάνηκε να πονάει πολύ, φάνηκε πως τα πράγματα είναι δύσκολα.

Στην συνέχεια της φάσης ο Ορφέας δέχτηκε γκολ αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Αργά το βράδυ της Κυριακής εξέδωσε ανακοίνωση ο Ορφέας όπου επισήμανε ότι το ιατρικό επιτελείο διέγνωσε κάταγμα στον αστράγαλο του Λάζαρου Μαυρόπουλου, κάτι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο περίπου μήνες.

Με δεδομένο ότι είμαστε μέσα Μάρτη και το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάιο, φαίνεται πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό η φετινή σεζόν έλαβε τέλος για τον παίκτη του Ορφέα Ξάνθης.Ίσως προλάβει τα τελευταία ένα – δυο παιχνίδια, αλλά με τέτοια παρατεταμένη απουσία, εφόσον πάντα επαληθευθούν οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών, δύσκολα θα ξαναπαίξει την τρέχουσα σεζόν…