Volley League: Άλλαξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η έδρα το Κηφισιά – Ορεστιάδα και πήγε… εκτός Αθηνών

 

Στο γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων και όχι στο Ζηρίνειο θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και της Ορεστιάδας για την 21η αγωνιστική, από τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.00 με διαιτητές τους Γεροθόδωρο και  Κυριοπούλου, ωστόσο δεν θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά εκτός Αθηνών, στα όρια του νομού Αττικής με αυτόν της… Κορίνθου.

Η αλλαγή αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα μετά την σοβαρή βλάβη που δημιουργήθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Ζηρίνειο.

Μετά τις 21.00 το Σάββατο η ΔΕΗ ενημέρωσε τους υπευθύνους του γυμναστηρίου πως η βλάβη είναι σοβαρή και πιθανότατα να μην έχει επισκευαστεί την Κυριακή κι έτσι αποφασίστηκε η ακύρωση όλου του αγωνιστικού προγράμματος του γυμναστηρίου σε όλα τα αθλήματα και όλες τις κατηγορίες.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ συνεδρίασε εκτάκτως μέσα στη νύχτα και αναζήτησε νέα έδρα και μπροστά στον κίνδυνο αναβολής όρισε τον αγώνα στους Αγίους Θεοδώρους.