Super League: Έτοιμη η Ξάνθη για Ατρόμητο! Η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το Περιστέρι…

 

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την προπόνηση ανακοίνωσε στους παίκτες του και την 18αδα που επέλεξε για να ταξιδέψει για τον αγώνα στην Αθήνας.

Πριν την προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε βίντεο και ανέλυσε τακτικά τον Ατρόμητο, ενώ το πρόγραμμα της σημερινή προπόνησης περιείχε εκτός από την προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής, αλλά και ασκήσεις τελειμάτων φάσεων. Μετά το πέρας της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε και την αποστολή που επέλεξε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και η οποία απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Camara Khassa, De Lucas Pablo, Lazic Djordje, Lucero Adrián, Mejia Alfredo Antonio Escobar, Pizzelli Marcos Pinheiro, Soltani Karim, Sylla Salimo, Younés Hamza, Živković Živko, Βασιλακάκης Θεόδωρος, Ζαρόπουλος Μιχάλης, Καρασαλίδης Αριστοτέλης, Λισγάρας Χρήστος, Ορφανίδης Λάζαρος, Ράνος Αντώνιος, Τριάδης Παναγιώτης, Φλίσκας Κώστας.