ΕΠΣ Ξάνθης: Στον Εχίνο θα συνεχίσει τα «μαγικά» του ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος

 

Στην ομάδα του Εχίνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρωτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο Γεωργιάδης που έκανε “μαγικά” με την φανέλα του Αστερα Μαγικού για το πρωτάθλημα αφού μελέτησε προσεκτικά τις προτάσεις που είχε αποφάσισε να συνεχίσει στον Εχίνοσπορ με τον οποίο θέλει να συνεχίσει να βρίσκει τα αντιπαλα δίχτυα για το πρωταθλημα αλλα καιτο κύπελλο.

Ο 26χρονος πρωην πια φορ του Μαγικού, αφού πήρε την ελευθέρας του στα χερια, απέρριψε πρόταση από ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας και ΕΠΣ Θράκης, αλλά και από ομάδα της πρωτης τριάδας της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού η ομαδα του Εχίνου έδειξε να τον θέλει περισσότερο στις ταξεις της παρά το γεγονός πώς εχει ενανα κομα σκορερ στις ταξεις της τον Χοτσκα.

Θυμίζουμε ο Γιωργος Γεωργιαδης ειναι αδερφός του Οδυσσέα Γεωργιάδη που συνεχίζει στον Πανθηραικό στην Σαντορίνη, ενώ αν και είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο 8 χρόνια λόγω σπουδών (Δημόσιες σχέσεις) στην Καστοριά  πέτυχε 16 τερματα στο  πρωτάθλημα και 5 σε ένα παιχνίδι  (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ). Πέρυσι ανήκε στον Άρη Αβάτου και εκτός των άλλων είναι και… μουσικός.