Στο περίπτερο 89 της πανελλήνιας εμπορικής έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2016» η Ροδόπη ’87

 

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (25/11) από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τα εγκαίνια της 24ης Πανελλήνιας Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», που θα διαρκέσει ως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Σε κύριο οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής εξελίσσεται η έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Μετά την περσινή επιτυχημένη επανεκκίνηση της φέτος τόσο η ΔΕΘ-Helexpo, όσο και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, υλοποιούν μια ακόμα δυναμικότερη έκθεση, που εδραιώνει τον ρόλο της στην περιοχή, αποκτώντας παράλληλα υπερτοπικό και διεθνή χαρακτήρα.

Στην έκθεση θα συμμετέχει και η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ”Ροδόπη ’87”, μια ομάδα που είναι κατεξοχήν αντιπροσωπευτική για τη Θράκη στην υπόλοιπη Ελλάδα φτάνοντας μέχρι την Α’ Εθνική και μάλιστα με πορεία πρωταθλητισμού στις αρχές της προηγούμκενης δεκαετίας. Στο στοντ 89 οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να συναντήσουν παίκτριες και παράγοντες της ομάδας αλλά και να γνωρίσουν απο κοντά τη μεγάλη ιστορία της.