Γ΄ Εθνική: Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕ Κομοτηνής

Ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε σχέση με πέρσι που είχε εκδοθεί κοινό εισιτήριο διαρκείας για όλα τα ομαδικά αθλήματα, φέτος το κάθε άθλημα θα έχει τα δικά του.

Τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν την ονομασία “κάρτα ενίσχυσης” κοστίζουν 20 ευρώ και περιλαμβάνουν τα 14 εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Άμεσος στόχος των υπευθύνων της ομάδας της Κομοτηνής είναι να δημιουργηθεί σχέση συνεργασίας μεταξύ των κατόχων διαρκείας με τους χορηγούς και υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.

Η ΑΕ Κομοτηνής ευελπιστεί ότι και την αγωνιστική περίοδο 2016-17 ο κόσμος της Κομοτηνής θα αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ απώτερος στόχος και όνειρο είναι για τους υπεύθυνους το κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Κομοτηνής να αποτελέσει σημείο συνάντησης οικογενειών και αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου.