Ευκαιρία για χαλάρωμα για ΔΣ και προπονητές της Ξάνθης στο τραπέζι του Πανόπουλου με θαλασσινά (+photos)

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ του Σαββάτου για το Δ.Σ. τη ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο, το προσωπικό της ομάδας, αλλά για και τους τοπικούς αθλητικογράφους, καθώς ο μεγαλομέτοχος της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος  παρέθεσε δείπνο στο Le Chalet ενόψει του νέου ξεκινήματος, κάτι που συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Σε μία ευχάριστη βραδιά με το πλούσιο δείπνο να περιλαμβάνει θαλασσινό μενού με συναγρίδα, φαγκρί και πολλά άλλα, άπαντες άδραξαν την ευκαιρία για πολλές ποδοσφαιρικές συζητήσεις που είχαν σαν κύριο άξονα τη νέα προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας στην 28η διαδοχική παρουσία της στη Super League.

Αναφορικά με το πρόγραμμα προπονήσεων της Xanthi FC, αυτό συνεχίστηκε και το Σάββατο με διπλή προπόνηση σε ακόμη μία δύσκολη μέρα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα δούλεψαν πάνω σε διαφορετικούς τομείς. Μέσα από ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων που αφορούσαν την δύναμη, την αντοχή, την τεχνική και την τακτική το προπονητικό επιτελείο ζητούσε αποτελεσματικότητα με τους παίκτες να φέρνουν σε πέρας και την 3η διαδοχική μέρα των διπλών προπονήσεων.