Εκλέχθηκε η νέα εξελεγκτική επιτροπή του Εθνικού! Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών…

Με παρόντα μόλις… 23 άτομα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ η έκτακτη γενική συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με αντικείμενο την εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει να συντάξει έκθεση για τα πεπραγμένα της διοίκησης αλλά και των τμημάτων.

Στην εκλογική διαδικασία πρώτευσε η Ελένη Σαλιου, που έλαβε 20 ψήφους. Πρόκειται για την σύζυγο του τέως προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Δήμος Μαμούγκας με 19 ψήφους, επίσης πρώην μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός. Μόλις έξι ψήφους έλαβε ο τρίτος υποψήφιος, Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Ο τελευταίος είναι πλέον αναπληρωματικό μέλος, καθώς εξελέγησαν μόνο οι δύο πρώτοι και μαζί με τον Κλεάνθη Μαυρουδή, που είναι ο μόνος που δεν είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη εξελεγκτική επιτροπή, θα αποτελέσουν τα τρία άτομα που θα αναλάβουν να ελέγξουν τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης.

Στην εξελεγκτική επιτροπή παρασχέθηκε χρόνος για να κάνει τους ελέγχους της και να παρουσιάσει την έκθεσή της, βάσει της οποίας θα κληθούν τα μέλη του Εθνικού σε επόμενη γενική συνέλευση να απαλλάξουν τα απερχόμενα διοικητικά σχήματα από τις όποιες ευθύνες, πριν την διεξαγωγή νέων εκλογών.

Όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου ή το πρώτο του Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Εθνικού, αλλά και νέας εξελεγκτικής  επιτροπής, αφού οι συγκεκριμένες εκλογές ήταν απλά συμπληρωματικές εκλογές για να καλυφθεί το κενό μέχρι και τις κανονικές εκλογές.

Πάντως οι διαδικασίες αναμένεται να τρέξουν γρήγορα, καθώς όλοι συνειδητοποιούν ότι αυτό που προέχει είναι να γίνει ο έλεγχος στο ΤΑΑ Εθνικός και να ανανεωθεί η θητεία της διοίκησής του ή να αναδειχθεί η νέα διοίκηση που θα τρέξει το τμήμα τον επόμενο χρόνο, στην περίπτωση που δεν θελήσει να συνεχίσει η διοίκηση Γεωργιάδη.

Άλλωστε, μετά τον υποβιβασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος από την Γ’ Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, το βόλεϊ θα είναι και πάλι το μόνο τμήμα οποιουδήποτε αθλήματος που θα εκπροσωπήσει τον ιστορικό σύλλογο σε εθνικά πρωταθλήματα ομαδικού σπορ.