Νίκησαν και έμειναν στο κόλπο της πρόκρισης οι Δικηγόροι της Ξάνθης!

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης που κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης “Αριστοτέλη”, νίκη που διατηρεί την ομάδα της Ξάνθης κοντά στις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν πρόκριση για τα τελικά.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Πετεινού ήταν αρκετά δυνατό με λίγες καλές στιγμές στις δύο εστίες, ενώ και στα δεύτερο ημίχρονο ο βαρύς αγωνιστικός χώρος απο τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δεν βοηθούσε ώστε να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο με το ματς να έχει μπόλικο “ξύλο”, που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν με παίκτη λιγότερο, με τον επιθετικό  του Αριστοτέλη Χριστιά να αποβάλετε για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μπρατίδη, ενώ για παρόμοιο λόγο αποβλήθηκε στην συνέχεια και ο Τσουβαλίδης για την ομάδα της Ξάνθης.

Το “χρυσό’ γκολ για τους Ξανθιώτες σημείωσε στο 85′ ο Γιάννης Μπρατίδης με σουτ, οδηγώντας την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη μια εκ των διεκδικητών της πρόκρισης στην τελική φάση. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δ.Σ. Ξάνθης έφτασε τους 12 βαθμούς και την τρίτη θέση, έναν λιγότερο απο τον Αριστοτέλη που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ενώ στην κορυφή βρίσκονται τα Γιάννινα με 15 βαθμούς. Το σημαντικό για την ομάδα της Ξάνθης που έχει μπροστά της εκτός έδρας παιχνίδι με την Κατερίνη, είναι το γεγονός πως έχει να παίξει εντός έδρας με τα Γιάννινα ενώ οι Γιαννιώτες έχουν παιχνίδι με την ομάδα του Αριστοτέλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Δανδανίδη και Καραγιάννη.

Για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Εφραιμίδης, Μπρατίδης, Κεχαγιάς, Τσαρδακλής, Ρούφος, Ντουμπάν, Τσουβαλίδης, Αργυρίου, Καπζά, Καραμανάβης, Κιουτσούκ. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι οι Πατεράκης, Γιαλάογλου και Ναθαναηλίδης