Μηνύσεις από Γκιρτζίκη! Πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε σε βάρος τριών προσώπων κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση

Πριν την συνάντησή του με τους εκπροσώπους της FIFA/UEFA αλλά και πριν το ραντεβού με Πανόπουλο-Μποροβήλο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης παρουσιάστηκς αυτοπροσώπως σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας και κατέθεσε τρεις μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος ισάριθμων προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης, που δεν διαψεύστηκαν, οι μηνύσεις κατατέθηκαν εναντίων δύο εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά και του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένου. Ο ίδιος μετά τις συναντήσεις με τους ξένους παράγοντες, για το θέμα αυτό είπε:

«Θα σας πω κάτι. Δεν γίνεται αυτό να συνεχίζεται. Να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Αυτοί οι οποίοι ξεστομίζουν δημόσια πράγματα στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο και προσπαθήσουν να λοιδορήσουν πρόσωπα έχουν την ευθύνη. Καθυστέρησα να το κάνω διότι υπήρχε η απεργία των δικηγόρων και επειδή δεν έληξε πήγα και τις κατέθεσα προσωπικά. Και εναντίον Μέσων Ενημέρωσης και εναντίον προσώπων που καλό θα ήταν να είχαν σκεφτεί το τι λένε και πόσο μάλλον όταν κάποιος είναι νομικός και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα και προσπαθεί να τους χρεώσει όσα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει από 50 χρόνια πίσω. Τότε εγώ ήμουν πολύ μικρός για να τα δημιουργήσω όλα αυτά που λένε. Εάν θέλουν, λοιπόν, να τα χρεώσουν σε κάποιον ας πάνε να τα πούνε στο δικαστήριο και να αποφανθεί το δικαστήριο για τους συκοφάντες».