Με θρακιώτικη παρέα είδε ο Δημήτρης Σαραβάκος το αντίο του Διαμαντίδη στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τρίτης ηττήθηκε για τρίτη φορά από την Λαμποράλ Κούτσα, σε ένα ακόμα παιχνίδι όπου ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποδείχθηκε ότι ήταν απελπιστικάμ μόνος, με αποτέλεσμα να αποχαιρετίσει την διοργάνωση, αφού αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ.

Μαζί αποχαιρέτισε την Ευρώπη και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ένας θρύλος της ευρωλίγκας και γενικότερα τουευρωπαϊκού μπάσκετ, ο οποίος ως γνωστόν έχει ανακοινώσει ότι με την ολοκλήρωση της σεζόν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αυτό το αντίο λοιπόν του Δημήτρη Διαμαντίδη είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και ένας άλλος Δημήτρης που έχειο γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό, αλλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα: ο αιώνιος «μικρός» Δημήτρης Σαραβάκος.

Η ενδιαφέρουσα όμως είδηση είναι ότι το ματς αυτό το παρακολούθησε με θρακιώτικη παρέα. Όπως φαίνεται στην φωτο που δημοσίευσε το panathinaikos24, δίπλα του βρισκόταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ο γνωστός εβρίτης επιχειρηματίας Νίκος Βασιλειάδης.

Ο Νίκος Βασιλειάδης είναι ο μπαμπάς του πεντάχρονου Γιάννη, που γιόρτασε την Κυριακή τα γενέθλιά του δίνοντας το βραβείο του MVP στον Μάρκους Μπεργκ για τα πέντε γκολ που πέτυχε στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ