Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις ομάδας της Premier League με έντονο Ελληνικό στοιχείο ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα (+photo)

 

Στην Αγγλία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο άλλοτε τερματοφύλακας και κόουτς του Πανθρακικού, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα και ξεναγείται στις εγκαταστάσεις της Πρεμιερλιγκάτης ομάδας, όπου αγωνίζεται και ο Χοσέ Χολέμπας.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός και ιδιαίτερα αγαπητός κόουτς στην πόλη της Κομοτηνής, εκμεταλλευόμενος πως δεν έχει κάποια υποχρέωση αυτό το διάστημα, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αγγλία για να πάρει μερικές εμπειρίες από τον τρόπο δουλειάς των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν ξέρουμε αν με την ευκαιρία της παρουσίας του εκεί πήγε και στο Χάιμπουρι για να δει τον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόιπα Λιγκ ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης (οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 ενώ στον άλλο η Μαρσέιγ νίκησε με 2-0 την Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό της Λυών).

Ωστόσο,  όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ο ίδιος ο Ρόκα ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Γουότφορντ, στην οποία αγωνίζεται και ο Έλληνας αριστερός μπακ Χοσέ Χολέμπας, με τον οποίο μάλιστα έβγαλε και πόσταρε και την απαραίτητη «σέλφι» (όπως φαίνεται και στη διπλανή φωτό).