Α2 Ανδρών: Ξεκινούν εν κρυπτώ τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ για τους Θρακιώτες μια εβδομάδα πριν το κανονικό

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ΕΟΠΕ η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ στο Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με την συμμετοχή και των τεσσάρων ομάδων της Θράκης.

Προς έκπληξη ωστόσο όλων, γνωστοποιήθηκε στα σωματεία ότι αυτή η διαδικασία δεν θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε τονιστεί αλλά από το προσεχές Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς παράγοντες, καθώς το ρεπό ανάμεσα στην α’ και τη β’ φάση του πρωταθλήματος είναι κάτι που προβλέπεται από την προκήρυξη εδώ και έξι μήνες.

Αυτή η αλλαγή της τελευταίας στιγμής ανατρέπει προγραμματισμούς, αφού είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει με τα κλειστά γυμναστήρια και για να οριστούν οι αγώνες, πρέπει προφανώς να μεταφερθούν σε άλλες ώρες ή ημερομηνίες άλλοι αγώνες που είχαν ήδη προγραμματιστεί.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα περισσότερα σωματεία έμαθαν για την πρόθεση αυτή της ΕΟΠΕ να ξεκινήσει άμεσα η β’ φάση του πρωταθλήματος μόλις τώρα και ενώ στην Α2 Γυναικών που ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα, η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά στις 17 Φεβρουαρίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Σύμφωνα πάντως με το πρόγραμμα που ανήρτησε η ΕΟΠΕ για τα πλέι οφ της Α2 Ανδρών η ΑΕ Κομοτηνής καλείται να αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αμπελοκήπων το Σάββατο 10/2 στις 18:00 στην Κομοτηνή ενώ ο Άθλος Ορεστιάδας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την Κυριακή 11/2 και ώρα 18:00 στο κλειστό Νίκος Σαμαράς.

 

Για τα πλέι άουτ η ΓΕΑ καλείται να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ορεστιάδας στο μεγάλο ντέρμπι της παραμονής το Σάββατο 10/2 και ώρα 19:00 στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος ενώ την Κυριακή στις 17:30 στη Μίκρα θα διεξαχθεί ο αγώνας Άρης – Σέρρες.