Αίσθηση από την αποχώρηση Ομέρ από τα διοικητικά της ΕΠΣ Θράκης μετά από 19 ολόκληρα χρόνια

 

Μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS το βράδυ της Δευτέρας με τις υποψηφιότητες που ανακηρύχθηκαν για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι απουσιάζει το όνομα του νυν αντιπροέδρου Ομέρ Ομέρ, που υπηρετεί την Ένωση από αυτό το πόστο από το 2006 και είναι σταθερά μέλος του Δ.Σ. της από το 1999, επί Γουλιμάρη ακόμα.

Όπως διευκρινίζει ο ίδιος, πρόκειται για προσωπική επιλογή. «Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος, το οποίο κι έρχεται τώρα για μένα. Η Ένωση δεν είναι ιδιόκτητος χώρος μας, περνούν τα χρόνια και πρέπει να μπουν και νέα άτομα», δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα “Χρόνος” και συνεχίζει: «Έχω δώσει πάρα πολλά πράγματα όσο ήμουν στην ΕΠΣ Θράκης,  για την αγάπη μου προς το τοπικό ποδόσφαιρο και τον Πανθρακικό».

Τα λεγόμενά του ότι η ΕΠΣ δεν είναι ιδιόκτητος χώρος και πρέπει να μπουν νέα άτομα θα μπορούσαν αρκετοί να τα εκτιμήσουν ως μομφή για το πρόσωπο του προέδρου Μάνου Γαβριηλίδη, που είναι πρόεδρος από το 2002 αλλά ο Ομέρ Ομέρ διευκρινίζει: «Ο κος Γαβριηλίδης επέμενε να είμαι τουλάχιστον μία τετραετία ακόμη στην Ένωση αλλά δεν δέχθηκα. Είμαστε συνεργάτες και πάνω από όλα φίλοι όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε συμφωνήσει και
διαφωνήσει σε πολλά. Να ξέρει πως,  αν χρειαστεί κάτι από εμένα προσωπικά στην πέμπτη τετραετία του, εγώ είμαι έτοιμος, ως εξωτερικός παράγοντας, να προσφέρω οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί».

Σε νεώτερη ερώτηση για την κριτική που έχει ασκηθεί στον Μάνο Γαβριηλίδη ότι έχει “αγκιστρωθεί” στην καρέκλα της προεδρίας, ο Ομέρ Ομέρ έχει σαφή απάντηση: «Καλά που ήρθε ο κος Γαβριηλίδης και οι συνεργάτες του, κι έγινε ανάπτυξη στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης. Αν δεν ήταν ο ίδιος, δεν θα υπήρχε καμία ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης.  Εκείνος, μαζί με πολλούς ανθρώπους του Πανθρακικού, ήταν που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα, ώστε να δούμε στην Κομοτηνή ποδόσφαιρο στην Super  League. Μέχρι τότε στις άλλες περιοχές
δεν ήξεραν καθόλου ότι η Κομοτηνή είχε ποδόσφαιρο και μας είχαν διαγραμμένους από τον χάρτη».

Ο Ομέρ Ομέρ μιλάει και για το μέλλον στο ποδόσφαιρο της περιοχής, δηλώνοντας ότι η Κομοτηνή μπορεί να αποκτήσει ξανά ομάδα-πρωταγωνιστή. «∆υστυχώς ο κόσμος δεν αγκάλιασε τον Πανθρακικό,  κι αυτό σας το έχω ξαναδηλώσει. Παρόλα αυτά, ακόμη πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε μία ομάδα που θα ανέβει στις πρώτες εθνικές κατηγορίες.  Όλοι μαζί πρέπει να προχωράμε αγαπημένοι. Εγώ πάντα ήθελα να προοδεύει η
Κομοτηνή, χωρίς να ξεχωρίζουμε κανέναν πολίτης της. Όλοι μας είμαστε Έλληνες πολίτες, απλώς με διαφορετικό θρήσκευμα», σημειώνει.

Στην φωτογραφία αρχείου εικονίζεται αριστερά ο Ομέρ Ομέρ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσο Καραολάνη στο κέντρο και τον κομοτηναία στην καταγωγή πρώην προπονητή της Γαλατασαραϊ και της Εθνικής Τουρκίας Χαμζά Χαμζάογλου δεξιά, κατά την επίσκεψη του τελευταίου με την Γαλατασαράι στην Κομοτηνή για φιλικό παιχνίδι που είχε διεξαχθεί με τον Πανθρακικό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ