Γ’ Εθνική: Παρελθόν από την Ηρακλή πρώην μέσος του Άλεξ και της ΠΑΕ Θράκης

 

Μπορεί ο Ηρακλής στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να μην είχε καν παίκτες και να μην έκανε καθόλου προετοιμασία, ωστόσο κατάφερε με την σταδιακή στελέχωση του ρόστερ του να ανέβει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος του 2ου ομιλου της Γ’ Εθνικής και να είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Football League.

Tην περίοδο αυτή στον Ηρακλή των πρωην παικτών του Πανθρακικού Γιούδα και Γκουτσιδη , παράλληλα με τους παίκτες που θα αποκτηθούν θα έχουμε και κάποιες αποχωρήσεις και σε αυτός συγκαταλέγεται ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης γνωστός από το πέρασμά του από την Αλεξανδρούπολη πριν από αρκετά χρόνια με τις φανέλες του Άλεξ και της ΠΑΕ Θράκη.

Ο 32χρονος (12/5/1985) μέσος αγωνίστηκε εκτός από τις ομάδες του Έβρου σε Διαγόρα, Κιλκισιακό, Ορφέα Ελευθερούπολης, ΠΑΟΚ Κρουσώνα, Πύδνα Κίτρους και Χερσόνησο.

Όπως αναφέρει το bluearena, ο έμπειρος μέσος είναι σαφές ότι δεν μπόρεσε να «κουμπώσει» στην ομάδα για πολλούς και διαφόρους λόγους, αφού μετά τον τραυματισμό του, ακολούθησαν και διάφορα γεγονότα (όπως αυτά στην Έδεσσα), που έδωσαν την αίσθηση στην τεχνική ηγεσία ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο το να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσπάθεια της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή, αυτόν με την Καρίτσα, αποκλείστηκε από την αποστολή ενώ δεν συνέτρεχε λόγος τραυματισμού, γεγονός που κατέδειξε το «ραγισμένο γυαλί» στις σχέσεις του με την ομάδα.

Ως εκ τούτου, κρίνεται καλύτερο και για την ομάδα και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από εδώ και πέρα. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος βαδίζει στα 33 του και δεν προκύπτει κάποια ανάγκη επιμονής στην περίπτωσή του από πλευράς του Ηρακλή.

Ήδη, ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και – έχοντας ξεκαθαρίσει με την ομάδα ότι δεν θα συνεχίσει – δεν μετείχε και στην επίσημη φωτογράφιση του «κυανόλευκου» αγωνιστικού τμήματος.