Πληρώνεται 3,5 χρόνια μετά το πριμ της Πολιτείας σε Μιχαλεντζάκη και… Τυλιγαδά για επιτυχίες του 2014

 

Με μια προσεκτική παρατήρηση στην λίστα με τα πριμ του 2014 που υπέγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης να δοθούν έστω και με τόση μεγάλη καθυστέρηση στους δικαιούχους τους, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι δεν είναι η Μαρία Καλπακίδου η μόνη αθλήτρια από την Θράκη που περιλαμβάνεται στις σχετιές λίστες.

Στην θέση Νο 44 μπορεί κανείς να συναντήσει τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, μετέπειτα χρυσό παραολυμπιονίκη στο Ρίο ντε Τζανέιρο και από φέτος και παγκόσμιο πρωταθλητή στο αγώνισμα της πεταλούδας, να δικαιούται χρηματικής επιβράβευσης από την Πολιτεία για την 5η θέση που είχε τότε κατακτήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 200 μέτρα μεικτής ατομικής κολύμβησης.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, στον Μιχαλεντζάκη θα δοθούν 8.804 ευρώ για την επιτυχία του εκείνην, ενώ δεν περιλαμβάνεται το όνομά του μεταξύ των δικαιούχων πριμ για το 2015. Το ενδιαφέρον όμως υπάρχει και στην λίστα των προπονητών, που βάσει του νόμου δικαιούνται και αυτοί πριν, το μισό από όσα λαμβάνουν οι αθλητές τους.

Δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν και το όνομα του προπονητή του Μιχαλεντζάκη ως δικαιούχου συνολικά 4.402 ευρώ για το 2014. Ωστόσο αυτό δεν είναι το όνομα του Τάσου Καλλιτσάρη (που προφανώς θα πρέπει να περιμένει και αυτός δυο τρία χρόνια) αλλά αυτό του… Γιώργου Τυλιγαδά, καθώς αυτός εμφανιζόταν τότε ως προπονητής (και) του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ Νο44 ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Νο85 ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΓΑΔΑ