Γ’ Εθνική: Το πάλεψε αλλά γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Καβάλα ο Άρης Αβάτου

 

Το πάλεψε ο Άρης Αβάτου στην Καβάλα, στην πρώτη του εμφάνιση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως ο ΑΟΚ αποδείχθηκε πιο δυνατός και κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον φετινό «μαραθώνιο».

Ο Άρης Αβάτου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», αφού αν και νεοφώτιστος δεν έδειξε να φοβάται τον ΑΟΚ, και βγήκε από την αρχή στην επίθεση, κάτι που φυσικά δεν άλλαξε και καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Παρ’όλα αυτά, όπως αναφέρει ο Τάσος Πατσίδης στην «Πρωινή», η Καβάλα κατάφερε να αξιοποιήσει μια από τις ευκαιρίες της και στο 12΄μετά από ωραία πάσα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου για τον Βαλαβανόπουλο να προηγηθεί.

Οι Ξανθιώτες κατάφεραν να απαντήσουν, έστω και προσωρινά, όταν στο 33′ ο Πάρης Κοτόπουλος έφυγε στη πλάτη της άμυνας της Καβάλας, απέφυγε τον Δήμιζα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Βέβαια στο 41ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ήταν άτυχοι, αφού μετά από «αναμπουμπούλα» στην άμυνά τους ο Σαρηγιαννίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Στην επανάληψη η Καβάλα έκανε νωρίς το 3-1, όταν στο 50′ ο Παπαδόπουλος βρήκε και πάλι τον Βαλαβανόπουλο που νίκησε τον Αμουτζάκη. Παρ’όλα αυτά ο Άρης πίεσε και πάλι ψηλά, απείλησε στο 66′ αρχικά με τον Χαριτίδη, ο οποίος και έξι λεπτά αργότερα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Δήμιζα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κομοτηναίος Δρακίδης με βοηθούς τους Δανδαλίδη και Καραγιάννη, επίσης της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης 70` Παπαστεριανός , Κεϊτά 82` Αδαμάκης , Μπλιός 67` Χατζηκυριάκου , Βαλαβανόπουλος 86` Τζιτζιφάκος.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας 46` Κουτίνης, Ψεμματάς 46` Καλαϊτζίδης , Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαϊδης, Μελισσόπουλος 62` Γκέκας, , Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος 90` Κελεσιάδης , Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ