ΕΠΣ Έβρου: Μετονομάζεται σε Άλεξ ο ΑΟ Θράκης και συνεχίζει την ιστορία του

 

Κάλεσμα σε μέλη και φίλους του Αθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης για συγκέντρωση αρχειακού υλικού με αφορμή τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την ίδρυση του έκανε η διοίκηση του συλλόγου, επισημαίνοντας ότι μπορεί να ανέστειλε την λειτουργία του ωστόσο συνεχίζει να υπάρχει (εστω και με άλλο ΑΦΜ).

Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

«Με αφορμή τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την ίδρυση του Αθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης ( ΑΛΕΞ ), η Διοίκηση του Α.Ο. Θράκης καλεί όλα τα μέλη, φιλάθλους, φίλους και ποδοσφαιριστές, που διαθέτουν αρχειακό υλικό από την αθλητική δραστηριότητα του ( ΑΛΕΞ ), να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αρχείου. Φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπα, αναμνηστικά, σε οποιαδήποτε μορφή και αν υπάρχουν (έντυπη ή ηλεκτρονική, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο), μας ενδιαφέρουν! Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους στις εκδηλώσεις, ενώ στόχος είναι και η παραπέρα αξιοποίησή του στο μέλλον.
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του (ΑΛΕΞ) υπάρχει. Τυπικά θα μετονομαστεί από Α.Ο. Θράκης σε ΑΛΕΞ/A.C.T. με ειδικό άρθρο στο καταστατικό στην επόμενη προγραμματισμένη τροποποίηση του καταστατικού. Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα θα παραμείνει με το όνομα του Ομίλου.
Συγκέντρωση αρχικού υλικού στα γραφεία του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) & Α.Ο. Θράκης Μπουμπουλίνας αρ. 8 (Στοά ΚΕΠ) κάθε Σάββατο από 08:30 π.μ. έως 10:30π.μ.
Τηλ.: 6945221871
Η βοήθεια και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη!».