ΕΠΣ Θράκης: Επέστρεψε έπαιξε σκόραρε και συναντά στο Κοπτερό στην “παλιοπαρέα” του Ιάσμου ο Γκιρετλή

 

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, αφού παίκτες πάνε έρχονται συνεχώς με τελευταίο παράδειγμα αυτό του Ναζήμ Γκιρετλή και της … “παλιοπαρέας” του.

Συγκεκριμένα ο Γκιρετλή προ δεκαημέρου αποφάσισε την επιστροφή του στον αγαπημένο του Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, αν και το καλοκαίρι είχε αποφασίσει να κρεμάσει μετά από μια 20ετία τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μάλιστα με την επιστροφή του με την φανέλα του Μέγα αν και σχεδόν απροπόνητος στους  δυο αγώνες κυπέλλου, βοήθησε την ομάδα του, πετυχαίνοντας και 3 τέρματα, ένα στα γενέθλιά του με το Αγιοχώρι και δυο με τον Αετό Μίσχου.

Ωστόσο αυξημένου φόρτου εργασίας στο φυσιοθεραπευτήριο του που διατηρεί στον Ίασμο, αποφάσισε να αποχωρήσει ξανά από τον Μέγα Αλέξανδρο και να συνεχίσει στην Β’ κατηγορία στην γειτονική Βιστωνίδα Κοπτερού ομάδα που αγωνίστηκε και παλαιότερα.

Ωστόσο εκεί δεν θα είναι μόνος γιατί θα συναντήσει την παλιοπαρέα του Μέγα Αλέξανδρου που μαζί ανέβασαν την ομάδα από την Β’ στην Α κατηγορία. Τον Ισμαήλ Μπαιράμ που επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και στο Κοπτερό μέχρι να αναχωρήσει και πάλι για εργασία στο εξωτερικό, τον Ραμαδαν Σεβεν, τον Μπιμπασί Αλή, τον Ιμπίς Ριτβάν, και τον Μουσταφά Οντέρ που με προπονητή τον Μουμίν Ερτσάν στοχεύουν στην άνοδο, την οποία ωστόσο … απέρριψαν τα προηγούμενα δυο χρόνια.

Ο 31χρονος επιθετικός πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μέγα με 16 τέρματα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, και ακολούθησαν ο Αετός Αρριανών, το Τυμπάκι Ηρακλείου, ο Αετός Μίσχου, η Βιστωνίδα Κοπτερού, ενώ στον Μέγα Αλέξανδρο ήταν και παίκτης προπονητής πρόπερσι κατακτώντας την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.