ΕΠΣ Θράκης: Φινάλε στο ποδόσφαιρο μετά από 20 χρόνια για τον “φυσιοθεραπευτή” Ναζήμ Γκιρετλή!

 

Μετά από 18 χρόνια ενασχόλησης αποσύρεται από την «ενεργό δράση» και σταματάει το ποδόσφαιρο ο μόλις 31χρονος επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Γκιρετλή Ναζήμ για να ασχοληθεί απερίσπαστος με την εργασία του.

Γεννημένος στην Αθήνα, αλλά μεγαλωμένος στον Ίασμο, όπου και πέρασε όλα τα σχολικά του χρόνια ο Γκιρετλή Ναζήμ είχε από μικρός πάθος με το ποδόσφαιρο, και γιαυτό το λόγο ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με αυτό και ξεκίνησε να παίζει από το μακρινό 1999 ερασιτεχνικά. Ξεκίνησε από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ ακολούθως πέρασε από ένα χρόνο στην ομάδα των Αρριανών φτάνοντας μέχρι το Τυμπάκι στην Κρήτη, όπως και αρκετοί ακόμη Θρακιώτες, αλλά κάνοντας και την στρατιωτική θητεία του.

Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στη Θράκη στον Ίασμο όπου κατέκτησε πρωταθλήματα, ενώ ακολούθησε ο Αετός Μίσχου, η Βιστωνίδα Κοπτερού με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα, και πάλι στην ομάδα του χωριού του, τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου τα τελευταία δύο χρόνια, τον πρώτο σαν παίκτης προπονητής κατακτώντας την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και φέτος ως πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16 τέρματα.

Παράλληλα, όμως με το ποδόσφαιρο, η ζωή εξελισσόταν, προχωρούσε, και μαζί της προχωρούσε και ο Ναζήμ. Έτσι πέρασε και αποφοίτησε από τη σχολή Φυσικοθεραπείας στην Θεσσαλονίκη, και τα τελευταία χρόνια έχει το δικό φυσικοθεραπευτήριο στον Ίασμο.

Πέρα όμως από τη δουλειά, η ζωή του είναι και η οικογένεια του πλέον, αφού το 2012 παντρεύτηκε και εαν χρόνο αργότερα απέκτησε και τον γιο του, τον οποίο ευελπιστεί εάν θέλει και αυτός όταν μεγαλώσει να τον «σπρώξει» επίσης προς το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπά. Ωστόσο, επειδή σχεδόν 20 χρόνια δύσκολα λησμονούνται, άφησε στο ThrakiSportS  “παράθυρο” ανοιχτό με πιθανή ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στο μέλλον αν το επιτρέψουν οι ασχολίες του.