Επιτέλους! Λίγο πριν μπει ο… Οκτώβριος κάνουν απολογισμό για την περσινή σεζόν και ορίζουν νέο ΤΑΑ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Με καθυστέρηση περίπου τριών μηνών σε σχέση με τις συνήθεις ημερομηνίες και λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν θα γίνει η απολογιστική γενική συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, από την οποία θα οριστεί και το ΔΣ του νέου ΤΑΑ που θα τρέξει το τμήμα βόλεϊ την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η πρόσκληση γενικής συνέλευσης αναφέρει: «Προσκαλούνται τα μέλη του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 9πμ στο Εμπορικό Επιμελητήριου Έβρου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει στις 19.00 την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο».

Την πρόσκληση υπογράφουν ο πρόεδρος του ΜΓΣ Αυγερινός Μεσινέζης και η γενική γραμματέας Αλεξάνδρα Κατσιβαρδά. Ως θέματα ημερήσιας διάταξης αναφέρονται «Απολογιστική Γ.Σ.» και «Ορισμός νέου Τ.Α.Α.».

Πρόκειται για συνέλευση που έχει εντυπωσιακά καθυστερήσει, καθώς συνήθως αυτή διεξάγεται Μάιο με Ιούνιο, ώστε να γίνει ο απολογισμός στο τέλος της σεζόν, να οριστεί η διοίκηση στο νέο ΤΑΑ και να έχει αυτό την δυνατότητα να τρέξει τον μεταγραφικό και υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας. Το γεγονός έχει επισημάνει με δημοσιεύματά του το ThrakiSportS.

Έτσι που έχουν έρθει τα πράγματα, θεωρείται δεδομένο ότι στο ΤΑΑ θα μείνει πάνω κάτω το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο (μένει να φανεί αν θα λάβουν μέρος και τα έξι πρόσωπα που είχαν ανακοινωθεί πέρυσι ή αν θα υπάρξουν μια δυο ανακατατάξεις, πάντως πρόεδρος θα είναι ο Αντώνης Χατζησταύρου).

Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι ενώ ο ορισμός ΤΑΑ αφορά το (ημιεπαγγελματικό) τμήμα βόλεϊ, ο απολογισμός που θα είναι όχι μόνο οικονομικός και διοικητικός αλλά και αγωνιστικός, αφορά και τα 14 τμήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όλα δηλαδή τα αθλήματα.