«Για την ομάδα μας ρε γαμώτο! Για την Ξάνθη μας ρε γαμώτο!» (+audio)

 

Ακριβώς 25 χρόνια μετά την ιστορική φράση της Βούλας Πατουλίδου στην Βαρκελώνη «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!» τον Αύγουστο του 1992, ο Χρήστος Πανόπουλος φαίνεται εμπνέεται από την συγκεκριμένη φράση, και βασίζεται πάνω σε αυτήν για το σποτ των διαρκείας των 50χρονων ΑΟΞ.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να ξεκίνησε και να βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει ήδη δώσει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα και ταξιδεύει αυτή τη βδομάδα στα Χανιά, για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά, όμως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά.

Έτσι, περνώντας στην δεύτερη φάση διαφήμισης των διαρκείας, άρχισε να προβάλλεται και το ραδιοφωνικό σποτάκι που έφτιαξε η ομάδα της Ξάνθης για την διαφήμιση των εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο θα λέγαμε είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ο Πανόπουλος, δίνει ιδιαίτερη βάση στο γεγονός πως ο ΑΟΞ πλέον είναι η μόνη ομάδα σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον σύλλογο ομάδα στην επέτειο των 50 χρόνων ζωής της.

Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην βρει τρόπο για να τραβήξει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού και τον βρίσκει βασιζόμενος στην στην ιστορική φράση της Βούλας Πατουλίδου στη Βαρκελώνη πριν 25 χρόνια «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο». Έτσι, μέσα στο σποτ και με υπόκρουση τον ύμνο της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ, ακούγεται η φράση «Για την ομάδα μας ρε γαμώτο! Για την Ξάνθη μας ρε γαμώτο!».

Ακούστε παρακάτω το σποτ της ομάδας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ