ΕΠΣ Έβρου: 10 μεταγραφές από γειτονικές ομάδες ανακοίνωσε ο Ορέστης Ορεστιάδας

 

Συμπληρώνει ένα δεκαήμερο η προετοιμασία του Ορέστης Ορεστιάδας με πολλά νέα πρόσωπα να απαρτίζουν όχι μόνο το τεχνικό επιτελείο αλλά και το ρόστερ της ομάδας.

Πέρα από τους δύο βούλγαρους παίκτες Κρίστο Ζότεφ και  Κονσταντίν Ζέλεφπου έγινε γνωστό ότι θα ενισχύσουν τον σύλλογο, έγινε γνωστό από τον ίδιο τον προπονητή Χρήστο Χρηστούδη (που θα έχει ως βοηθό τον Πάνο Κοσπαντσίδη, φωτό από το Ράδιο Έβρος) ότι ακόμα δέκα ποδοσφαιριστές από γειτονικές ομάδες του Βορείου Έβρου θα στελεχώσουν τον σύλλογο.

Αναμφισβήτητα η πιο σημαντική είναι η επιστροφή στην ομάδα από την ΑΕ Διδυμοτείχου του αρχηγού Κυριάκου Πετρόπουλου, για την οποία ήδη έχετε ενημερωθεί εδώ και εβδομάδες από το ThrakiSportS. Επίσης επέστρεψε ο πορτιέρο Παναγιώτης Οτέμπερης που αγωνιζόταν στο Θούριο και ο Θέμης Μπαλάκης που αγωνιζόταν στον Ορφέα Σοφικού.

Ακόμα, ανάμεσα στις σημαντικές μεταγραφές που ανακοινώθηκαν είναι ο έμπειρος Μακεδόνας πορτιέρο Άκης Ζλατάνης από την ΑΕΔ, ο Λευτερης Καΐσας που αν και ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει στην ΑΕΔ θα βρίσκεται στον Ορέστη και ο έμπειρος Παναγιώτης Τσιτσκάρης με θητεία έξι ετών στην ΑΕΔ που πέρυσι βρέθηκε στον ΟΦ Ισαακίου.

Ακόμα έγινε γνωστό ότι τον Ορέστη Ορεστιάδας θα ενισχύσουν τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Τσομπανούδης (όχι ακόμα σίγουρος) από τον Άρδα Καστανέων και η τριάδα του Νεοχωρίου, ο Ηλίας Δροσίδης και τα αδέρφια Θάνος και Θεόδωρος Ρουσσίδης.