Γ’ Εθνική: Επιστρέφει από την Ουγγαρία ο… «πάντα μαχητής» Παναγιώτης Κουρδάκης

 

Κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στην ΑΕ Διδυμοτείχου μετά από ένα χρόνο βρίσκεται ο Παναγιώτης Κουρδάκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros-news, που επιβεβαιώνει το σχετικό προηγηθέν ρεπορτάζ του ThrakiSportS , ο Κουρδάκης που για ένα χρόνο είχε σταματήσει να αγωνίζεται εβρισκόμενος για προσωπικούς λόγους στην Ουγγαρία, σκέφτεται τον επαναπατρισμό του και εξετάζει την πρόταση της αγαπημένης του ΑΕΔ.

Άλλωστε πώς μπορεί να ξεχάσει τα 30 παιδιά από τον Διδυμότειχο που τον υποδέχθηκαν-αποθέωσαν πριν ενάμισι χρόνο, στις 15 Φλεβάρη του 2016 στο αερόδρομιο της Αλεξανδρούπολης μετά την τότε ανακοίνωση της μεταγραφής του από τα Χανιά στην ΑΕΔ (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ο 29χρονος πια Κουρδάκης κατάγεται από την περιοχή και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Διδυμότειχο και την Κυανή, μεταπήδησε στη συνέχεια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το 2007, όπου έζησε μια συγκλονιστική περιπέτεια υγείας από την οποία βγήκε νικητής, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος  (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό Θέρμης έχοντας 28 συμμετοχές και ένα γκολ και τη σεζόν 2009-10 μετακόμισε στον Πυρσό Γρεβενών με 24 συμμετοχές και δύο τέρματα. Τις επόμενες δύο χρονιές (2010-12) φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής όπου έπαιξε σε 25 ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με την φανέλα του ΟΦΗ και είχε 18 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου, ενώ ακολούθησε ο Ηρακλής με 10 συμμετοχές και ο Ηρακλής Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόπερσι πήγε στον ΑΟ Xανίων για την Football League και από τον Φλεβάρη στην ΑΕΔ όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Έβρου αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο από την διαδικασία των μπαράζ.

Πέρυσι αν και συμφώνησε με την ομάδα βρέθηκε στην Ουγγαρία για προσωπικούς λόγους, ωστόσο στις τηλεφωνικές του επαφές με τους ανθρώπους του Διδυμοτείχου δείχνει να σκέφτεται την επιστροφή του στην στα πάτρια εδάφη…