Γ’ Εθνική: Μεταγραφές έκπληξη ετοιμάζει η ΑΕ Διδυμοτείχου για να «θωρακίσει» την άμυνά της

 

Μπορεί η ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου να έδειξε μεγάλη βελτίωση στο φιλικό στην Ξάνθη απέναντι στον Ορφέα σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής Κρίστο Τελκίνσκι έχουν δει αδυναμίες κυρίως στον τομέα της άμυνας και σκοπεύουν άμεσα να τις διορθώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, η ΑΕΔ βρίσκεται ξανά σε διευρευνητικές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως στην άμυνα και στο παρελθόν έχουν περάσει από την ομάδα και ξέρουν καλά τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα αποδυτήρια της, καθώς προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή ενώ κάποιοι έχουν και εμπειρία από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.

Περισσότερα θα φανούν τις επόμενες μέρες με την διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή να εξετάζει αυτή τη στιγμή τρία ονόματα, οποιοδήποτε από τα οποία τελικά αποκτηθεί θα ανεβάσει σημαντικά την ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΔ, αφού πιθανή ανακοίνωσή τους ια προκαλέσει αίσθηση για ομάδα που αγωνίζεται στο (ερασιτεχνικό) πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.