Γ’ Εθνική: Βασίζεται στις ακαδημίες της η ΑΕ Κομοτηνής που προώθησε στην ανδρική ομάδα Καραμανλή και Παπαδόπουλο

 

Η ΑΕ Κομοτηνής, θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική, και πέρα από τις ανακοινώσεις των ανανεώσεων και των νέων αποκτημάτων, στην ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσαν και την προώθηση δύο νέων παιδιών από τις ακαδημίες.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Καραμανλή και Παναγιώτη Παπαδόπουλο, που μετά από σκληρή προσπάθεια στις προπονήσεις των μικρότερων ηλικιακά ομάδων, κατάφεραν να κερδίσουν με το σπαθί τους μία θέση στο ρόστερ της Ανδρικής ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής. Με αυτό το τρόπο η ΑΕΚ, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ανάδειξη νέων καλαθοσφαιριστών, και θέλει να τους δώσει το βάπτισμα πυρρός στην νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με γνώμονα την αλλαγή φιλοσοφίας με την ένταξη νέων ηλικιακά αθλητών στην ομάδα μας, με χαρα ανακοινώνουμε την ένταξη του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Στόχος μας ειναι η επιβράβευση όσων παιδιών προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις να πάρουν τις ευκαιρίες που αξιζουν στο πρωταθλημα της Γ Εθνικής. Άλλωστε αυτο ηταν το στοίχημα μας οταν η ομάδα μας εξασφάλισε την άνοδο στην Γ Εθνικη, να καρπωθούν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις τα παιδια των ακαδημιών μας. Ανδρέα και Παναγιωτη σιδεροκέφαλοι.»