ΕΠΣ Θράκης: Μετά τις αποχωρήσεις μια σημαντική ανανέωση στην Ελπίδα Σαπών

 

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Ελπίδας Σαπών αφού μέχρι στιγμής επικρατεί απόλυτη νηνεμία στα μεταγραφικά της ομάδας, ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει και κάποιοι σημαντικοί παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος του πρωταθλήματος με 22 τέρματα Κώστας Πασχάλης που συνεχίζει στην Γρατινή, ο επίσης επιθετικός Παύλος Σαμαράς που θα αγωνίζεται στην Γ’ εθνική με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και ο μέσος Τζενγκιζ Αληοσμάν που ανακοινώθηκε από το Κόσμιο. Συν τις αποχωρήσεις αυτές αμφίβολο είναι και το μέλλον του νεαρού δεξιού μπακ χαφ Πέτρου Σωμαράκη που έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες του νομού, αλλά και άλλων παιδιών της ομάδας.

Στα θετικά εκτός από την παραμονή του Κιλκισιώτη έμπειρου πορτιέρο Γιώργου Ποιμενίδη στην ομάδα, στην Ελπίδα Σαπών θα παραμείνει και ο μεσοεπιθετικός του Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου μέχρι το Γενάρη, του ΑΟ Φιλίας, της Ένωσης Ασωμάτων και του ΠΑΟΚ Κοσμίου Νεαζή Αλή που φέτος σκόραρε συνολικά 9 τέρματα (3 με την φανέλα της Ελπίδας).