Super League: Χωρίς Τοροσίδη στο κρίσιμο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Ολυμπιακός

 

Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super league.

Ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ένιωσε ενοχλήσεις μετά την ολιγόλεπτη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Μπέτις το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν μπήκε ξαφνικά στο τέλος χωρίς να προλάβει να κάνει ζέσταμα.

Ετσι μετά και την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς τ κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παίρνει μαζί του συνολικά 20 ποδοσφαιριστές και σε αντίθεση με τον Τοροσίδη που θα απουσιάσει, «μέσα» είναι ο Ματίας Ναουέλ που θα έχει την ευκαιρία για το ντεμπούτο του. Εκτός έμειναν επίσης οι Τουρέ, Σισέ, Μάνος, Βρουσάι, Μασούρας, Πάρντο, Νικολάου και Ανδρούτσος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.