Συλλυπητήρια για Ντοσίδη από τους Συνδέσμους Διαιτητών Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Κρήτης

 

Με αστραπιαία ταχύτητα έγινε γνωστή από το πρωί του Σαββάτου η θλιβερή είδηση της απώλειας του Νίκου Ντοσίδη σε ηλικία μόλις 21 ετών και ήδη έσπευσαν αμέσως να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους οι τρεις μεγαλύτερου Σύνδεσμοι Διαιτητών.

Αναλυτικά τα μηνύματά τους:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Η διοικηση του συνδεσμου διαιτητων Αθηνας εκφραζει τα θερμα της συλλυπητηρια στους γονεις του  Νικου Ντοσίδη που εφυγε προωρα απο τη ζωη  γιατι κατι που αγαπησε τοσο πολυ  την διαιτησια

Θα σε θυμομαστε παντα Η σκεψη μας ειναι στο πατερα ,συναδελφο οπως και στη μητερα  του. Τους εκφραζουμε την συμπαρασταση μας  με την ευχη να ζησουν και να τον θυμούνται 

Αιωνια του η μνημη

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος,το ΔΣ και οι διαιτητές του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συλλυπητήρια και την οδύνη τους για τον θάνατο του διαιτητή Νικολάου Ντοσίδη από την Κομοτηνή.
Το αναπάντεχο και απροσδόκητο τέλος του νεαρού διαιτητή αγγίζει τις καρδιές και γεμίζει με απέραντη θλίψη όλη την διαιτητική οικογένεια της Ελλάδος. Η σκέψη όλων βρίσκεται κοντά στον πατέρα (παλαιό διαιτητή) και σ΄όλη την οικογένειά του. Κουράγιο σ΄ αυτούς τους ανθρώπους. 
Αιωνία του η μνήμη, καλό παράδεισο να έχει και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Για το ΔΣ ο έφορος δημ.σχέσεων Χρ.Σμούκλης  

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηρακλείου εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον χαμό του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίνη. Ας είναι το ήθος και οι αξίες με τις οποίες πορεύτηκε ο Νίκος, φωτεινός φάρος για τους διαιτητές. τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ειδικά στον Πατέρα του Τάσο Ντοσίδη, επίλεκτο μέλος της Θρακιώτικης Διαιτησίας.