Europa League: Πέρασε αλλαγή ο Βασιλακάκης αλλά γνώρισε απολεισμό-σοκ στο 90’+5′ ο Ατρόμητος

 

Δεν τα κατάφερε και αποχαιρετά πρόωρα την Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης. Μια εβδομάδα πριν βρέθηκε να χάνει με 4-0 στη Λευκορωσία από τη Ντιναμο Μπρεστ, στα τελευταία λεπτά μείωσε σε 4-3 και πήγαινε στη ρεβάνς του Περιστερίου θέλοντας απλά τη νίκη για την πρόκριση.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την νέα του ομάδα να πάρει μια πρόκριση, κλέβοντάς της στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η ελληνική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη στο παιχνίδι, είδε τ απίθανο σουτ του Μανούσου να μετατρέπεται σε γκολ στο 90′, αγκάλιασε την πρόκριση αλλά ισοφαρίστηκε στο 90+5′, δηλαδή στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

Ο Νταμίρ Κάναντι είχε πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με όσους ξεκίνησαν στην αναμέτρηση του Regional Sport Complex Brestskiy. Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Κωτσόπουλος και Μούγιακιτς ξεκίνησαν στο ματς αντί των Νάτσου, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκη, Μπρούνο και Μανούσου. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης εισήλθε στο παιχνίδι στο 60′ στη θέση του Μούγιακιτς.

Η παρολίγον χρυσή αλλαγή ήταν βέβαια ο Μανούσος, που μπήκε στο 75′ στην θέση του Σάκιτς και πέντε λεπτά μετά πέτυχε το γκολ. Ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετό και κάπως έτσι, στα… χασομέρια πέταξε για την Λευκορωσία η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League…