Volley League: Κοντά σε μεγάλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ο Ανέστης Δαλακούρας

 

Ο Ανέστης Δαλακούρας είναι διεθνής, από τα μεγαλύτερα και διαρκώς ανερχόμενα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ αλλά μετά από έναν χρόνο στο Βραχάτι, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στον Παμβοχαϊκό αλλά να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άλμα.

Έχοντας και εμπειρία από το εξωτερικό, ο πρώην αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λέγεται ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ο προπονητής του Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν έχει κρύψει την εκτίμησή του προς τον Δαλακούρα.

Ο Ανδρεόπουλος αυτήν την περίοδο δουλεύει καθημερινά με τον Δαλακούρα ως ομοσπονδιακός προπονητής. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και εκτός απροόπτου, δεν αποκλείεται να εισηγηθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την απόκτησή του, στη βάση της δημιουργίας μιας κατά βάση ελληνικής δυνατής ομάδας στο τριφύλλι.

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει ήδη φροντίσει να διεκπεραιώσει τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων και μπορεί να βρίσκεται σε κόντρα με την ΠΑΕ και τον Γιαννη Αλαφούζο, αλλά σε θέματα ενίσχυσης του συλλόγου έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων.

Κατά συνέπεια η μετακίνηση του Ανέστη Δαλακούρα στον Παναθηναϊκό φαντάζει αυτήν την στιγμή το πιο δυνατό σενάριο, εκτός και αν στο μεταξύ έρθει μια άλλη ισχυρή πρόταση.