Πήρε μεγάλο ρίσκο με την αλλαγή της πρωταθλήτριας τεχνικής ηγεσίας και την έλευση Μπαχαρίδη ο Παύλος Καρατίδης και δικαιώθηκε απόλυτα!

Μια πολύ μεγάλη νίκη και την μαθηματική άνοδο πήρε κόντρα στην πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης ΑΕ Ευόσμου η Αλεξανδρούπολη κόντρα στα προγνωστικά πριν τα μπαράζ ανόδου που την έφερναν ως αουτσάιντερ και 4ο και 5ο φαβορί για την προνομιούχα τριάδα που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.

Μάλιστα οι Εβρίτες του Νίκου Μπαχαρίδη το κατάφεραν κάνοντας το 4/4 μαθηματικά δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε όταν οι υπόλοιπες ομάδες πιθανότατα θα οριστικοποιήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις στο φινάλε των μπαραζ.

Τα πράγματα ωστόσο δεν έδειχναν τόσο ρόδινα στην Αλεξανδρούπολη όταν ο Παύλος Καρατίδης και οι συνεργάτες του πήραν το ρίσκο να αλλάξουν την τότε τεχνική ηγεσία που οδήγησε την ομάδα αήττητη στο πρωτάθλημα Έβρου φέρνοντας τον έμπειρο Νίκο Μπαχαρίδη ξανά στον Έβρο, μέσα σε έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας. Ο Μπαχαρίδης και οι συνεργάτες του, ο βοηθός του Σταύρος Σταθάκης, ο προπονητής φυσικής κατάστασης ο Νίκος Μανδάνης και ο προπονητής Νεκτάριος Κελεσίδης μάλιστα ανακοινώθηκαν επίσημα δυο βδομάδες αργότερα!

Ωστόσο το ρίσκο που πήραν στην ομάδα με τον Μπαχα που ήξερε την ομάδα αν και ως αντίπαλος, αποδείχθηκε απόλυτα πετυχημένο και έτσι η ομάδα μέσα σε 50 ημέρες άλλαξε τελείως πρόσωπο, δούλεψε περισσότερο επαγγελματικά και πήρε δικαιότατα την άνοδο στην Γ’ Εθνική.