Με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια όπως συχνά πυκνά συνηθίζει πήρε θέση ο προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης Γιώργος Ζαφερούδης για όσα συμβαίνουν γύρω από τους τελικούς της φετινής Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Οι ανακοινώσεις των δύο αιωνίων πέφτουν βροχή κυρίως για τη διαιτησία, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει λόγο για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ, στημένες κληρώσεις διαιτητών και να προαναγγέλει σοκαριστικές αποκαλύψεις.
Ο πολύπειρος τεχνικός του Λεύκιππου Ξάνθης Γιώργος Ζαφειρούδης τα «έχωσε» στις διοικήσεις των δύο συλλόγων, γράφοντας με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια: «Μας πρήξατε με τις ανακοινώσεις σας και οι δύο… Ή παίξτε μπάσκετ ή περιμένετε του χρόνου το πανηγυράκι της Ευρωλίγκας να ξεδώσετε. Το ελληνικό μπάσκετ σας βαρέθηκε».



























