ΕΠΣ Ξάνθης: Στον Απόστολο Κουτρουλό τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας της Βιστωνίδας και η διεύθυνση της Ακαδημίας της

«Βόμβα» έριξε το βράδυ της Παρασκευής ο ΑΟ Βιστωνίδας, αφού γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον ενωσιακό προπονητή και μέχρι πρότινος κόουτς της Αναγέννησης Θαλασσιάς Απόστολο Κουτρουλό.

Ο Κουτρουλός πέρα από προπονητής της Α’ Ομάδας θα έχει ρόλο και στην ιδιαίτερα δημοφιλή Ακαδημία του συλλόγου, αναλαμβάνοντα την διεύθυνσή της.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Α.Ο. Βιστωνίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή Ποδοσφαίρου, Πτυχιούχο Τ.Ε.Φ.Α.Α. και κάτοχο διπλώματος UEFA A’ , κ. Κουτρουλό Απόστολο.

Ο κ. Κουτρουλός επιστρέφει μετά απο αρκετά χρόνια στον Α.Ο. Βιστωνίδας , για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.

Άλλωστε το βιογραφικό του και όλα όσα έχει πετύχει τόσο με την Skoda Ξάνθη , τις Μεικτές ομάδες Παίδων , Νέων, Regions, το σπουδαίο έργο του στις Βασίλισσες , αλλά και η διαχρονική προπονητική του αξία με πληθώρα επιτυχιών στον πάγκο των ομάδων που κάθησε, είτε αυτή ήταν η ομάδα Νέων της Ξάνθης είτε ο Ορφέας Ξάνθης , Εχίνος , Παύλος Μελάς Κουτσού, Αναγέννηση Θαλάσσιας και πολλές άλλες ακόμη όπως επίσης και ως Εθνικός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Γυναικών Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας και της γυναικείας ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, μας επιτρέπει να προσδοκούμε σε ένα καλύτερο μέλλον του συλλόγου μας.

Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα του , μαζί με την αφοσίωση και την επιμονή του για αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια πάνω στην προπονητική , ήταν αυτό που έκανε τους ανθρώπους του Α.Ο. Βιστωνίδας να προχωρήσουν σ’ αυτήν την συνεργασία.

Μάλιστα η εμπειρία του στις Ακαδημίες θα είναι απόλυτα χρήσιμη και στην ανάπτυξη της Ακαδημίας του Α.Ο. Βιστωνίδας, όπου εκτός από συμβουλευτικό ρόλο και χαρακτήρα θα έχει την Διεύθυνση αυτής.

Επιπλέον ο μεγάλος και βασικός στόχος είναι ο σύλλογος να ξαναγίνει ο Α. Ο. Βιστωνίδας του παρελθόντος με λειτουργία της Ακαδημίας ως πρότυπο και μαζί με την Ανδρική ομάδα του συλλόγου να έχει μια συνεχή παραγωγή ταλέντων με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την εξέλιξη των αθλητών της.