Ξανακρεμά τα παπούτσια του στα 41 ο Μπερτράν Ρομπέρ και αναλαμβάνει προπονητής του Κοσμίου! Τεχνικός διευθυντής ο Σάββας Αϊβάζης 

Στον ΠΑΟ Κοσμίου θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Μπερτράν Ρομπέρ μόνο που θα αναλάβει προπονητής της ομάδας στην θέση Αϊβάζη που θα αναλάβει νέο ρόλο ως τεχνικός διευθυντής.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Πανθρακικού και πολλών ακόμα ομάδων σε Ελλάδα, Κύπρο και Γαλλία, φέτος επέστρεψε στα γήπεδα ως παίκτης του ΠΑΟ Κοσμίου το χειμώνα μετά την αποχώρησή του από την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ο 41χρονος προπονητής επιστρέφει στους πάγκους σε τέταρτη ομάδα της Ροδόπης μετά την Αναγέννηση Θρυλορίου, Ατσάλι Αρχοντικών και ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1983. Το βιογραφικό του βαρύ με πολλές συμμετοχές σε Α’ και Β’ Γαλλίας με Μονπελιέ, Γκινκάμπ, Λοριάν, Αζαξιό και κατόπιν σε Πανθρακικό, ΠΑΟΚ, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕ Λεμεσού, Πανθρακικός, Τρίκαλα, Καβάλα και τελευταία σε Ίασμο, Πανθρακικό, Ελπίδα Σαπών και μετά από μια τριετία στον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Όσο για τον Σάββα Αιβάζη τα λόγια είναι λίγα. Έχει υπηρετήσει το Κόσμιο από όλα τα πόστα, κάνοντας τέσσερις θητείες ως προπονητής και φτάνοντας σχεδόν τα 18 χρόνια στην ομάδα ως προπονητής, έχοντας την οδηγήσει σε κατακτήσεις τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλων, αλλά και δυο φορές στην Γ’ Εθνική. Πέρα του Κοσμίου έχει καθίσει στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ενώ έχει περάσει από τον Πανθρακικό ως παίκτης αλλά και ως τεχνικός διευθυντής, αλλά και τις ακαδημίες του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.