«Βράζουν» στη Δόξα Δράμας με το «ανελέητο κυνηγητό» της διαιτησίας μετά την «χαριστική βολή» με τον Άρη Αβάτου και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η Δόξα Δράμας μετά την ήττα με 3-2 από τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο της Φελώνης στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι μαυραετοί «φωνάζουν» τόσο για τις αποφάσεις που έκριναν την αναμέτρηση κόντρα στο Άβατο, όσο και για την γενική αντιμετώπιση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τη διαιτησία σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Όταν μια ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο φωνάζει συνεχώς για την αντιμετώπιση της από τη διαιτησία που της στοιχίζει απανωτούς βαθμούς μέσα στα γήπεδα, μεταξύ άλλων και με απίστευτους καταλογισμούς πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο και φτάνει πλέον έτσι να χάνει μια ολόκληρη κατηγορία, τότε κάτω από τον καπνό υπάρχει φωτιά.

Το ανελέητο κυνηγητό που υπόμενε η ομάδα μας σχεδόν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι και σε συγκεκριμένα εντός έδρας είναι πέρα από κάθε όριο ανοχής.

Η αντιμετώπιση που είχαμε από την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου μέσα στο γήπεδο της Φελώνης ήταν η χαριστική βολή απέναντι στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε την ομάδα μας όρθια. Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια μας ήταν αντίθετη με τα προαποφασισμένα κάποιων κύκλων του παρασκηνίου εντός και εκτός των τοιχών της Δράμας.

Η δική μας τύχη, η επαλήθευση και η επιβεβαίωση των όσων ζήσαμε στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι μαρτυρίες του κόσμου μας που ακολούθησαν και στηρίζοντας την ομάδα μας έγιναν μάρτυρες αυτού του εφιάλτη και αγγελιοφόροι στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Δράμας.

Αυτός ο κόσμος που και χθες έφτασε και σίγουρα ξεπέρασε τα όρια της υπομονής και της ανοχής του βλέποντας την εν ψυχρώ εκτέλεση της ομάδας, αποτελεί ένα τεράστιο θαύμα ότι δεν παρεκτράπηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Φίλαθλοι μας που ακολούθησαν για να στηρίξουν την ομάδα μας δείχνοντας τεράστια ψυχραιμία απέναντι στην πρόκληση που έβλεπαν μπροστά τους, γλύτωσαν τα χειρότερα από τις συνέπειες του νέου αθλητικού νόμου.

Από τον νόμο και τα όργανα του περιμένουμε επιτέλους την επέμβαση τους και την προστασία από αυτούς που αποφάσισαν το διωγμό της ομάδας μας και θέτουν τον κόσμο μας σε τεράστιους κινδύνους.

Ένα μικρό δείγμα γραφής της αντιμετώπισης που είχαμε στο χθεσινό παιχνίδι βρίσκεται μέσα σε αυτές τις πέντε φάσεις του βίντεο που παραθέτουμε για όσους δεν θέλουν να πιστέψουν την πραγματικότητα που ζούμε μέσα στα γήπεδα.

Στην πρώτη φάση είναι ο κραυγαλέος μη καταλογισμός πέναλτι όταν ο Ιορδανίδης γκρεμίστηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής δεν έδωσε την καταφανέστατη παράβαση.

Στη δεύτερη κόβεται η αντεπίθεση μας με τον πολύπειρο Αλέξη Κόντο να σταματάει την πορεία του προς τα αντίπαλα δίχτυα καθώς χρεώνεται με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ.

Στην τρίτη φάση έχουμε την αποβολή Μαντζανά ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για το γκρέμισμα του από τον αντίπαλο του μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Στην τέταρτη φάση έχουμε το γκρέμισμα στο αέρα του Χατζηδημητρίου σαν να μην συνέβη τίποτα.

Στην πέμπτη φάση είναι η τραγελαφική ακύρωση του γκολ που πέτυχε η ομάδα μας στο 39’ και ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.

Τα συμπεράσματα δικά σας…».