Παράπονα Νεοκλή Λεμονίδη για τη διαιτησία μετά τον αποκλεισμό από τη Γέφυρα: «Οι διαιτητές πνίξανε δύο φάουλ στον Σιγκούνα και η δράση έφερε την αντίδραση μας»

Ο Νεοκλής Λεμονίδης παρουσίασε ένα εξαιρετικά δομημένο σύνολο, το οποίο έφτασε στην κατάκτηση της 3ης θέσης ενώ η ήττα στο φινάλε από τη Γέφυρα αφήνει μία πικρία.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Γέφυρα στάθηκε στο πόσο καλή ήταν η σεζόν για τον ΓΑΣ αλλά δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός πως – κατά τον ίδιο – δεν καταλογίστηκε φάουλ πάνω στο Σιγκούνα.

«Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν άστοχοι στα τρίποντα αλλά και στις βολές και αυτό εκμεταλλεύτηκε η Γέφυρα. Στο ημίχρονο είπαμε να περάσουμε τη μπάλα μέσα, χρησιμοποιήσαμε δύο ψηλούς και το γυρίσαμε. Στην τελευταία φάση έγιναν δύο φάουλ πάνω στη Σιγκούνα. Οι διαιτητές πνίξανε το φάουλ και η δράση έφερε την αντίδραση μας και τις αποβολές μας. Ήταν μία πολύ ωραία χρονιά, γεμίσαμε το γήπεδο, τερματίσαμε 3οι αλλά ο μη καταλογισμός του φάουλ μας αφήνει μία πικρία. Φέτος σημειώσαμε 6 εκτός έδρας νίκες και για αυτό τερματίσαμε 3οι. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, τρέξαμε στην επίθεση, πέρυσι παίζαμε για τα Play Off της Γ’ Εθνικής και φέτος για τα Play Off της Β’ Εθνικής, οπότε αυτό από μόνο του είναι μία τεράστια επιτυχία».