ΕΠΣ Έβρου: Τέλος επίσημα από τους πρωταθλητές έστω και με καθυστέρηση δυο εβδομάδων… οι Δορουγιδένης, Μπίτσιος, Μπινόπουλος και Ζαπαρτίδης!

Σχεδόν δυο βδομάδες μετά το τέλος της συνεργασίας τους με την Αλεξανδρούπολη, οι πρωταθλητές Έβρου μετά και την μίνι φιέστα για το πρωτάθλημα και την απονομή του τίτλου ανακοίνωσε το τέλος των προπονητών Γιάννη Δορουγιδένη, Τόλη Μπίτσιου, του προπονητή τερματοφυλάκων Τάσου Μπινόπουλου και του τεχνικού διευθυντή Πασχάλη Ζαπαρτίδη, με τον νέο κόουτς Νίκο Μπαχαρίδη να έχει ήδη κοουτσαρει την ομάδα σε δυο ματς των πλέι οφ.

Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης και ο Αλέκος Πατσιώρας προς τιμή του καλεσε σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS στην απονομή του τίτλους τους τέσσερις προπονητές που σε 22 ματς είχαν 21 νίκες και μια ισοπαλία, αλλά αυτοί για λόγους δεοντολογίας δεν παραβρέθηκαν στην τελετή ώστε να μην επιβαρύνουν το κλίμα στην ομάδα δυο εβδομάδες πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου.

H ανακοίνωση της ομάδας: Η Αλεξανδρούπολη F.C ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους προπονητές Γιάννη Δορουγιδένη & Τόλη Μπίτσιο καθώς και με τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Μπινόπουλο.

Τους ευχαριστεί από καρδιάς για όσα πρόσφεραν στην ομάδα.

Τους ευχαριστεί για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας.

Και τους εύχεται τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η διοίκηση της ομάδας εύχεται και ελπίζει οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν στον μέλλον.

Επίσης ανακοινώνεται πως γίνεται δεκτή η παραίτηση του Τεχνικού Διευθυντή Πασχάλη Ζαπαρτίδη.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα όποτε αυτό του το ζητήθηκε και ευχόμαστε και σε αυτόν τα καλύτερα.