Σήκωσαν την κούπα οι πρωταθλητές! Η φιέστα του Παύλου Μελά Κουτσού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 38 χρόνια (+photos)

Τη νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε ο τυπικά φιλοξενούμενος Παύλος Μελάς Κουτσού κόντρα στην Ασπίδας Ξάνθης στην αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την προγραμματισμένοι φιέστα και οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Μαλαδένη δια χειρός του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα σήκωσαν ψηλά στον ξανθιώτικο ουρανό την κούπα του πρωταθλητή.

Aξιοσημείωτο της μεγάλης βραδιάς είναι ότι έδωσαν το «παρών» οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Μηνάς Μουμτζίδης της ομάδας που το 1986 κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα για λογαριασμό του Παύλου Μελά, ενώ η διοίκηση είχε φροντίσει να υπάρχει και ζωντανή μουσική.

Στην φιέστα τίμησαν με την παρουσίας τους ακόμα ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης καθώς και εκπρόσωποι των Άρη Αβάτου, Άρη Πετεινού αλλά και του Πανθρακικού.